Woord en Beeld

Genezing

i found my place_klein

(Dit is een vervolg op het vorige blog: mijn verhaal)

Dit zijn 3 beelden/ illustratie,s  van Gods onvoorwaardelijke liefde. Het waren 3 heel gewone momenten die voor mij heel bijzonder zijn geworden.  Genade geneest !

  1. Ik zag een man met een pasgeboren baby staan, heel liefdevol zijn hoofd naar het kindje gebogen, genietend van dit kostbare geschenk.  Het trof me, dit beeld.  Onvoorwaardelijke liefde.   In mijn fotoalbum van mijn jeugd vond ik voorin een kaart met de tekst ~ en God zag dat het goed was ~   Als baby had ik al een pakketje in mij met een bepaald karakter, mogelijkheden,  beperkingen.  God zegt als het ware : het is goed zoals je bent geboren. Niet volmaakt maar wel goed.
  2. Liefdevolle Sterke is de Naam waarmee ik God nu vaak aanspreek.  Dit beeld vertelt erover. Een van mijn zonen had zwemles . Er was een kind dat in paniek raakte en begon te huilen. De badmeester die ook in het bad was pakte het kind voor zich vast met een arm. Ondertussen ging hij door met lesgeven.  Dit beeld trof me diep .Wat een liefdevol gebaar. Wat veilig zal het kind zich voelen in die sterke armen . Het was alsof God zei; Ik hoor het als je Mij roept. Ik laat je niet verdrinken. Je bent veilig bij Mij.
  3. Het is goed tussen God en mij. Dit besef is langzaam gaan groeien en geeft veel rust. Vooral  als  het oude gevoel van tekortschieten terug komt zeg ik tegen mezelf; het is goed tussen mij en God, door de Here Jezus. Hier kan ik niks aan toevoegen of aan veranderen. Dit is de basis. Van hieruit mag ik gaan.  Een beeld in een film van een vrouw die troost vond in de armen van haar man herinnerde me hieraan.  I found my place in Youre arms of grace ! Wat bijzonder…naast al die miljarden is er een plekje speciaal voor mij gereserveerd.  Daar mag ik altijd terug komen. Daar ben ik altijd welkom…  Zijn ogen veroordelen mij niet ! Dank !

Papier-machè, vilt en hand geschept papier.

(Volgende week ben ik van plan om 10 kleine kadootjes weg te geven.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *