Woord en Beeld

Kom tevoorschijn 6

dag 6b

Over misterie en wanorde.

Het grijs van vorige week heeft plaatsgemaakt voor paars en blauw. Het oogt frisser en versterkt het gele van de middenbaan. Op de foto zie je een misterieus hoekje van waaruit wanorde blijkt. We zijn nog aan het zoeken hoe we deze donkere hoek het beste vorm kunnen geven. Het staat voor leven in de schaduw los van God. En dus geen vrede en verstrikking in allerlei gedachten gangen. Maar, moet het perse een lelijk hoekje worden ? Veel dingen die in de schaduwen gebeuren kunnen erg aantrekkelijk zijn….Toch laat het je altijd leeg en beroofd achter. En heb ik het over gelovigen tegenover niet-gelovigen ? Misschien nog wel meer over gelovigen onderling. En hoe die, helaas, elkaar op een muggenzifterige manier op de letter kunnen bestrijden en zo verstrikt raken in wettische redenaties. Beroofd van vrijheid, liefde en licht.

Van èèn ding ben ik overtuigd en de Allerhoogste heeft mij hierin persoonlijk bevestigd : Zijn ogen oordelen mij niet ! Wat een bevrijding. ( zie mijn eerste blogs)

Ben ik nog te volgen ? Reageer gerust !

dag 6c

Een beetje vage foto maar het geeft wel een mooi beeld van de schaduw en het licht wat we willen uitbeelden.  Er moet als het ware een uitnodiging van uit gaan : kom in Het Licht !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *